Vacature Fulltime vrachtwagenchauffeur CE Sierteelt, Breda Breda


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31620383657

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Functieomschrijving:

Word jij ook altijd zo vrolijk van mooie bloemen en planten? Deze komen niet zomaar op de locaties waar ze verkocht worden. Voordat je ze kan kopen in de winkel gaat er o.a. nog een transporttraject aan vooraf. Voor dit gedeelte zijn wij op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs.
Het werk is uit te voeren op maandag tot en met vrijdag. Het is aan jou of je graag fulltime aan de slag wilt of toch liever parttime. Beide opties zijn bespreekbaar. Per dag is de drukte weer verschillend. Concreet betekent dit dat de drukke dagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Je start dan vroeg in de ochtend (veelal tussen 06.00 uur en 08.00 uur). Op dinsdag en donderdag is het wat rustiger waardoor je wat later start (veelal tussen 11.00 uur en 13.00 uur).
Of je nu werkt op een drukkere dag of op een minder drukke dag, je kan er vanuit gaan dat je over het algemeen rond 21.00 uur weer op standplaats Hazeldonk (Breda) bent. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de rij- en rusttijden waardoor deze niet worden overschreden.
Je komt bij diverse bloemenveilingen om deze vervolgens naar de volgende locatie te brengen. Zodra je bij de veiling bent staan de rolcontainers met bloemen en planten al klaar. Jij zal zelf aan de slag gaan om deze rolcontainers in de wagen te positioneren.
Ben jij de chauffeur met het CE Rijbewijs die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Je kan ons ook via Whatsapp bereiken op 06-20383657.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: In deze functie kan je werken naar wens. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden die bij deze leuke functie horen zijn:

Bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) van maximaal €2662,40
Toeslagen conform cao TLN
8,33% Vakantiegeld
25 Vakantiedagen (als je beloofd om terug te komen)
Contract met urengarantie
Gratis nascholing code 95
Goede pensioenregeling
Een goed en passend inwerktraject zodat je niet in het diepe wordt gegooid

Sector: Beveiliging

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren