Vacature Opleiding tot vrachtwagenchauffeur omgeving Breda Breda


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_breda_TLWhats app nummer+31620383657

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Functieomschrijving:

Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw toekomstdroom nu echt kan gaan uitkomen. Je bent namelijk niet de eerste, en ook zeker niet de laatste die de stap wil zetten om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan. Dan is het wel zo handig om te weten waar je moet beginnen. Vaak is het een spannend moment wanneer de knoop door gaat hakken om de opleiding te gaan starten. Wij willen dan ook samen met jou deze stap gaan zetten en ervoor zorgen dat jij de functie kan gaan uitvoeren waar je al langer aan denkt.

Samen met jou gaan we kijken waar jouw ambities liggen op het gebied van transport. Dit kan zijn een certificaat voor de heftruck, maar ook een C Rijbewijs of zelfs het CE Rijbewijs. We willen natuurlijk niet dat jij tijdens de opleiding je zorgen moet maken om je financiƫn. Je kan er voor kiezen om via ons als aan de slag te gaan als bijrijder/magazijnmedewerker, maar je kan er ook voor kiezen om je huidige baan aan te houden. Zodra je dan jouw vrachtwagenrijbewijs hebt behaald gaan we samen een datum bepalen waarop jij de overstap gaat maken naar je nieuwe functie als vrachtwagenchauffeur.

Ga je dit helemaal zelfstandig doen?
Nee, je gaat het niet helemaal alleen doen. Wij gaan er voor zorgen dat jij zowel voor, tijdens als na de opleiding de juiste begeleiding krijgt. De stappen worden stap voor stap gedetailleerd aan je uitgelegd. Dit om ervoor te zorgen dat jij niet met vragen blijft zitten. Mocht je na de uitleg toch nog vragen hebben? Geen probleem, stel ze gerust! We leggen het graag aan je uit. Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Laat ons snel weten dat jij interesse hebt in deze functie. Dit kan je doen door op de groene knop "solliciteer nu" te klikken. In een paar tellen heb jij jouw CV en een korte motivatie naar ons doorgestuurd. Je kan natuurlijk ook via whatsapp contact met ons opnemen (06-24926817).


Zodra wij een bericht van jou ontvangen hebben, nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met je op. Op korte termijn wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Dit zodat we alles helder voor jou kunnen krijgen. Aan het eind van dit gesprek weet jij direct waar je aan toe bent. We houden je goed op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat daar is uitgekomen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een opleiding tot vrachtwagenchauffeur die geheel aansluit op jouw beschikbaarheid
Hetzelfde salaris als jouw collega's in directe dienst bij de opdrachtgever
8,33% Vakantiegeld
25 Vakantiedagen
Goede begeleiding voor, tijdens en na de opleiding
Persoonlijke aandacht
En niet onbelangrijk; en passende en leuke baan als vrachtwagenchauffeur

Sector: Beveiliging

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren