Vacature Transportplanner Breda


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Jouw nieuwe werkgever is een handelsorganisatie in oliën en smeermiddelen. Deze leveren zij via hun eigen logistieke netwerk direct aan MKB-eindgebruikers en hun eigen tankstations. Met 60 eigen wagens en chauffeurs bieden zij een 24/7 landelijke dekking aan hun klanten. De organisatie is financieel een zeer gezond bedrijf. De planningsafdeling waar jij komt te werken bestaat uit drie planners en is gevestigd in Breda.

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Functieomschrijving:

De opdrachtgever biedt de kans om flexibele tijden te beginnen. Uiteraard in goed overleg met je collega's. Samen met je drie andere collega Transportplanners begint je werkdag op locatie in Breda. Je hebt direct contact met de chauffeurs en weet hier goed mee te kunnen communiceren. De planning die jij samen met je collega's maakt kan elk moment veranderen. Dit betekent dat je erg stressbestendig moet zijn en snel kunnen schakelen. Als er een spoedrit wordt aangevraagd is het jouw taak om met je collega's van de afdeling Sales goed af te stemmen welke chauffeur(s) kunnen worden ingezet. Hier komen jouw communicatieve vaardigheden weer van pas om de chauffeurs hier goed op aan te spreken zodat de rit gereden kan worden. Omdat de opdrachtgever een 24/7 service verleent is het van belang dat je flexibel bent. Dit houdt in dat je een keer in de zes weken piketdienst heb. Deze hele week ben jij bereikbaar als Transportplanner. Binnen de organisatie zijn er mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld Senior Transportplanner.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris tussen de € 2400 / € 2600 bruto per maand, afhankelijk van de ervaring;;Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;Piketvergoeding van € 146,- bruto in de week dat je piketdienst draait;Werktelefoon en laptop;Flexibel werken (tussen 07.00 /19.00 uur, in samenspraak met collega's);Een dynamische en informele werksfeer;Overuren toeslag van 130% na 40 uur.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren