Vacature Buschauffeur Openbaar Vervoer - Regio Breda Breda


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Allroad Projecten B.V.
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Functieomschrijving:

Als buschauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en prettig vervoer van je passagiers. Je rijdt volgens een vastgestelde dienstregeling in wisselende en onregelmatige diensten. Een baan als buschauffeur is erg afwisselend. Een keer in de zoveel tijd rijdt je nachtritten om het uitgaansvervoer te verzorgen, hier krijg je meestal een beveiliger mee in de bus. Je voert administratieve werkzaamheden uit en lost problemen volgens de voorschriften op. Als buschauffeur ben jij de gastheer/gastvrouw van de bus, jij bent dus het visitekaartje van het vervoersbedrijf! Zorg er daarom altijd voor dat je jouw werkzaamheden op een voor de klant zo comfortabel mogelijke wijze uitvoert.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt als buschauffeur in dienst bij Allroad Uitzendbureau. Je gaat dan via Arriva werken bij Bravo, bij goed functioneren is er kans dat je in vaste dienst bij Arriva komt.

Naast een goed basissalaris van €13,76 (vanaf 23 jaar) en €14,29 (vanaf 50+) conform CAO OV ontvang je toeslagen voor onregelmatige- en gebroken diensten. Deze toeslagen zijn al snel 15% van het bruto salaris.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren