CV Project Manager Breda


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 42

Woonplaats: Breda

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: Januari 2018 - heden: Transition Lead BeNeLux HR Operations, “Imperial Tobacco”, Oosterhout

In deze functie werk ik intensief samen met het Global Transitieteam dat zich bezighoudt met het insourcen van de selfservicedesk en de reorganisatie van vijf BeNeLux HR afdelingen. Ik ben verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe manieren van werken en de coaching van individuen in de BeNeLux HR Ops teams op gebied van skills, kennis en competentie management. Binnen de wendbaarheid van de organisatie werk ik samen met collega's van andere afdelingen om organisatie processen en systemen te verbeteren. Dagelijks stuur ik gedisciplineerd op verandering met continue focus op het proces, het team, de (leiderschaps)cultuur en het eindresultaat!
Dit alles om ervoor te zorgen dat alle operationele HR activiteiten op een efficiënte, tijdige en klantgerichte manier worden afgerond. Een spannende uitdaging in een mooi internationaal bedrijf!


Nov. 2017 – Jan. 2018: Interim HR Advisor Operations BeNeLux, “Imperial Tobacco”, Oosterhout

Als HR Advisor BeNeLux is het mijn verantwoordelijkheid de brug te slaan tussen de geoutsourcete HR dienstverlening en de diverse HR-afdelingen op 5 verschillende locaties in de BeNeLux. Hiervoor beschik ik over diepgaande kennis van HR-systemen; in het bijzonder Workday en klantbeheer ticketing systemen zoals CRM, onderhoud ik de Portal/kennisbank en andere HR tools en systemen. Daarnaast werk ik voortdurend aan verbetering van de effectiviteit en efficiëntie van de HR Operations. Dit doe ik d.m.v. het professionaliseren van HR-instrumenten en HR processen; het begeleiden van veranderingen in de organisatie en in werkprocessen en het toezien op naleven van procedures, documentatie en How to Guides. Verder leid ik wekelijkse BAU calls, zodat ik SLA’s/KPI’s kan analyseren om efficiëntere manieren van werken te bedenken voor “ Best Practice” en ervoor te zorgen dat (gezamenlijke) doelen worden bereikt. Ook bied ik technische ondersteuning bij het afhandelen van vraagstukken en het implementeren van systeemwijzigingen. Verder schrijf ik trainingsmateriaal en geef ik trainingen aan eindgebruikers, HR Advisors en HR Business Partners.


Mei 2017 – November 2017: Corporate Recruiter Centrale Logistiek, Werkplaats en Reiniging, “Welzorg Nederland”, Raamsdonksveer
Ik ben verantwoordelijk voor de personeelsinvulling Centrale Logistiek, Werkplaats en Reiniging, Autolease en Transport. Het volledige contract beheer en bijbehorende Salaris administratie en ook de Planning ligt in mijn handen. Tegelijkertijd fungeer ik als het verlengde van Hr. Aan de hand van managementinformatie die ik periodiek verzorg en analyseer, houd ik verbeterpunten scherp in de gaten. Tevens verzorg ik de arbeidsmarktanalyses.
Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt, loop ik regelmatig over de werkvloer en heb ik veelvoudig overleg met de bedrijfsleiding. Een erg veelzijdige en uitdagende functie met een zeer uitgebreid takenpakket!

Juni 2013 –Mei 2017: Technical Support Coördinator, “Genie Industries, a Terex Brand” – Oud Gastel, Roosendaal
Als coördinator ben ik mede verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van kleine en middelgrote projecten. Ik rapporteer aan de verantwoordelijke projectleider. Ik ben mede verantwoordelijk voor de operationele aansturing en begeleiding van de werkvoorbereiding en uitvoering van projecten. Hierbij initieer ik activiteiten die nodig zijn om de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de producten en diensten te waarborgen. Ik zorg voor de aansturing en de naleving van “veilig werken”, het opzetten van verbeteringsprojecten en het meetbaar maken van resultaten. Het opstellen en invoeren van afdeling procedures en het opzetten van rapportages en overzichten, maar ook het ondersteunen van de bedrijfsvoering door het beheren van diverse systemen behoort tot mijn dagelijkse operationele taken. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van kantoorbeleid door standaardisatie, vergelijken van resultaten met de standaard en het uitvoeren van verbeteringen. Bij de uitvoering van de werkzaamheden voer ik nauw overleg met de betrokken interne en externe partijen.
Naast mijn functie Technical Support Coördinator, ben ik een actief-lid van zowel de Health & Safety Commissie van Genie, als van de BHV Commissie van Ceva Logistics (logistiek partner van Genie). In 2014 heb ik tevens de functie Preventiemedewerker bij Genie Industries B.V. geaccepteerd.

Maart 2011 – Maart 2013: Project Management Officer & Communicatie, “Robert Bosch, Power Tools” – Breda
Mijn veelzijdige functie bij Bosch kenmerkte zich door een mix van dagelijkse operationele taken. Mijn taken besloegen voornamelijk het gebied van consumentenvragen en klachtafhandeling, service marketing activiteiten en commerciële begeleiding binnen het klanten contact center van Bosch (PT-CCC). Daarnaast hield ik mij dagelijks bezig met het schrijven van procedures, werkinstructies en handleidingen voor het PT-CCC. Door het continue bewaken van- en verbeteren van processen, en de afdeling uitvoering hierbij te begeleiden en te coachen, overtroffen wij als team de afgesproken resultaten.
Verder coördineerde ik met veel plezier in samenwerking met de afdelingen Marketing en Sales de fulfilment acties. Daarnaast coördineerde ik de marketinguitingen van de afdeling Sales Customer Services (Servicewijzer, mailingen, etc.) en coördineerde ik ook het updaten op kwartaalbasis van de dealerlocator (zoekfunctie) op de websites. Tevens beheerde en vermarkte ik de nieuwe innovatieve “Bosch Portal Learning Campus” en was ik verantwoordelijk voor de architectuur en management van de contactmogelijkheden van dealers en consumenten via onze. Ik ondersteunde de Customer Service Manager op het ontwikkelen van PT-CCC als het 3e verkoopkanaal (e-mailmanagement 1ste en 2e lijn). Daarbij beheerde ik de “veel gestelde vragen (FAQ’s)”op o.a. onze (intranet) websites en nam ik initiatieven tot verdergaande selfservice.

April 2010 - Okt 2010: WorkFast Consulent, Regionale Sociale Dienst – Zeist

Mijn recente ervaring binnen de sociale sector ligt bij WorkFast, een relatief nieuwe werkmethode die als vervolg op de Work First is ingevoerd bij een groeiend aantal gemeenten. Deze werkzaamheden voerde ik, via Talenter Detachering, uit voor de regionale sociale dienst in Zeist. De werkzaamheden bestonden uit het begeleiden van uitkeringsgerechtigden naar betaald werk binnen een periode van 6 weken, zowel voor de WWB als de WIJ groep. Cliënten die niet gelijk aan de slag konden werden door een mij opgesteld advies doorverwezen naar de afdeling Werk. Naast het begeleiden had ik tevens een Poortwachtersfunctie waarop ik kandidaten beoordeelde op eventueel aanwezige voorliggende voorzieningen, fraudesignalen en medische belastbaarheden.


Sep. 2008 – April 2010: Recruiter - Jobhunter, “Re-integratiebureau en Jobcoaching Percuris” – Huizen (NL)

Bij deze functie als Jobhunter lag de nadruk op het werven van vacatures voor Wajonggerechtigden. Mijn doel was om weerstanden te overwinnen, cliënten en opdrachtgevers te overtuigen en te motiveren om vervolgens tot haalbare stappen over te gaan. Dit alles voor het realiseren van werkervaringsplaatsen, respectievelijk het bezetten van vacatures, voor leden van de doelgroepen.


Sep. 2008 – April 2010: Management Assistente “Re-integratiebureau en Jobcoaching Percuris” – Huizen (NL)

In het eerste ¾ jaar dat ik bij Percuris in dienst trad, heb ik de niet bestaande functie Management Assistent opgezet. Vervolgens zijn nieuwe werknemers in dienst genomen om de functie te vervullen. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan richten op Jobhunting-taken.

Werkervaring buitenland periode
Maart 2005 – Sep 2005: Bar & Restaurant Manager, La Bohème - Port Grimaud (Fr)

Mijn tweede jaar bij La Bohème heb ik de training manuals van het voorafgaande jaar geüpdate voor het al het Restaurant-, Bar- en Keuken personeel. Daarbij was ik verantwoordelijk voor het opleiden en aansturen van het personeel. In afwezigheid van de eigenaar was ik eindverantwoordelijke. Ik gaf leiding aan het personeel (12man) en was verantwoordelijk voor de kassa’s. In samenwerking met de chef-kok heb ik menukaarten ontworpen en heb deze vervolgens vertaald van het Engels naar het Frans. Ook heb ik de cocktail- en wijnkaart samengesteld en ontworpen.
Ook achter de schermen was ik aanspreekpunt en fungeerde als tolk bij onderhandelingen met leveranciers en website-designers. Tevens hield ik de boekhouding & administratie bij en evalueerde dit met het management.
Aug. 2004 – Feb. 2005: Floormanager, ‘Stadscafé Restaurant Broers’ - Utrecht (NL)
Aansprakelijke, snel en effectief problemen oplossen, beslissingen nemen en ingrijpen, leidinggeven en delegeren, boekhouding, orderadministratie, evalueren, opleiden en aansturen van personeel, openen en sluiten.
Maart 2004 – Aug. 2004: Bar & Restaurant Manager, La Bohème - Port Grimaud (Fr)
In de functie Bar & Restaurant Manager was ik verantwoordelijk voor het opleiden en aansturen van het personeel. Leiding geven en delegeren, maar ook het schrijven van de werkinstructies behoorde tot mijn takenpakket. Ik heb Menukaarten ontworpen en vertaald van Engels naar Frans, cocktail- en wijnkaart samengesteld en ontworpen. Tevens fungeerde ik als tolk bij onderhandelingen met leveranciers en website-designers, tolk, aanspreekpunt zowel voor als achter de schermen.
Okt 2003 – Maart 2004: Cocktailbartender, ‘The Breakaway”, Rotterdam (NL)


Juni 2003 – Okt. 2003: Verantwoordelijke & Hoofd Receptie / Kassa, 'Camping de la
Plage' - Grimaud (Fr)

Leidinggeven aan receptionisten en elektriciens, inboeken van reserveringen, in – en uitchecken van gasten, verantwoordelijk voor kassa beheer, aanspreekpunt, snel schakelen en problemen oplossen als de situatie er naar vraagt.

Apr.2003 – Juni 2003: Out- & Inbound Callcenter Medewerker, Direct Dial, Utrecht (NL)


Dec. 2002 – Apr. 2003: Bartender, 'Le Saloon' – Belle Plagne, La Plagne (Fr)

Opleidingen en cursussen: Opleidingen / Cursussen

Scholen en gevolgde Cursussen (diploma’s, certificaten, kwalificaties etc. inbegrepen)
2017 SEU / Uitzendmedewerker (ABU-CAO)
Stichting Examen Uitzendbranche, NL
2016 Preventiemedewerker
NCOI Techniek, NL
2015 VCA Vol
Geregistreerd in het Nederlands Nationaal Diploma Register 403126.00098186
2014 Basiscursus Machine Veiligheid
Arbode Consultancy BV, Nederland
2010 Basiscursus WWB
SoZaDidact, Stichting voor Sociale Diensten, Rotterdam, Nederland
2010 Re-integratie Consulent
Bestuursacademie, Utrecht, Nederland
2002 Communicatie Wetenschap (Propedeuse)
Universiteit van Amsterdam, Amsterdam, Nederland
2000 Internationale Baccalaureaat van Genève (int. VWO)
International School of Hilversum, Hilversum, Nederland
(Nederlands, Frans, Geschiedenis, Engels, Wiskunde A&B, Scheikunde, Filosofie)

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een proactief en zelfstandig persoon die zich thuis voelt in een professionele omgeving. Ook draag ik graag bij aan het ontwikkelen en behouden van een goed netwerk met een scherp oog voor de groeimogelijkheden binnen een organisatie, zowel voor mijzelf als voor anderen.
Velen kennen mij als een nieuwsgierig en leergierig persoon, die zich nieuwe zaken snel eigen maakt. Ik ben doelgericht en een no-nonsense type. Daarnaast ben ik een ware teamplayer en vind ik werken in een jong en dynamisch bedrijf een leuke uitdaging.

Hobby's en interesses: Sporten, dochter, hond, reizen en koken

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV