CV Koerier, kok Breda


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 27

Woonplaats: Breda

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: LBO/ LTS

Stages en werkervaring: Tijdens mijn jaren op het cingel college heb ik heel wat ervaringen op gedaan toen, zo moest ik zelfstandig voor- en nagerechten maken en tehulp schieten bij de chef voor de hoofdgerechten in dien nodig. Als de bestelling binnen kwamen liet ik het werk liggen als dat toegelaten werd door het tijdschema en handelde ik de bestellingen af en zorgde ervoor dat het opgeruimd werd in de magazijn en/of koelingen.
Aan het einde van de dag werrd alles grondig schoongemaakt en werd er snel een check gedaan voor eventuele nieuwe bestellingen

Opleidingen en cursussen: Als VMBO heb ik een innovatiefe techniek opleiding gedaan maar heb ik na 3 jaar de omschakeling gedaan om de horeca in te gaan, ik ben daarna na het Cingel college te breda gegaan om mijn niveau 2 basis kok opleiding te volgen.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: In de laatset paar jaar heb ik geholpen in een vrijwilligersteam op Camping de Rietschoof met het organiseren van activiteiten op de camping, hierdoor zijn mijn eigenschappen zoals organiseren en contact leggen ver vooruit gegaan, eerst ging het stroef maar op het einde was het geen enkel probleem voor mij om nieuwe mensen te contacteren.

Hobby's en interesses: Ik vind het altijd wel ontspannend na een lange dag om gezellig met vriendne of alleen op de bank te gaan liggen en dan een goede film te kijken of gezellig met van vrienden een game te spelen. Als ik buiten ben vind ik het heerrlijk om een duik in het zwembad te nemen, lekker te wandelen of ergens lekker in het zonnetje te gaan zitten. Zelf heb ik het altijd heerlijk gevonden om in de auto te zitten maakt me niet uit voor wat, voor vrijetijd of werk laat mij maar half nederland door rijden!

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV